Morgenavisomdeling

En typisk arbejdsdag

Som avisomdeler
Som avisomdeler skal du tidligt op. Aviserne på din rute skal nemlig være delt ud inden kl. 7.00. Nogle omdelere får aviserne bragt hjem til dem, så de kan begynde arbejdet direkte derfra. Andre omdelere skal selv hente aviserne på depot, hvilket afhænger af ruten og afstanden til nærmeste depot. Så det er ud af sengen, op på cyklen og så af sted!

Som reklameomdeler
Som reklameomdeler bestemmer du selv, hvornår på dagen du vil arbejde. Reklamerne skal blot være omdelt inden kl. 18.00 tirsdag eller onsdag og mellem kl. 8.00 og 14.00 om lørdagen, alt afhængig af hvilken rute du har. Midt på ugen pakker du selv reklamerne, og i weekenden leveres de færdigpakket til dig.

Løn

Som omdeler hos NORDJYSKE Distribution kan din månedsløn være på alt fra 400 kroner til 20.000 kroner. Beløbet afhænger af, hvor mange ruter du har, hvor mange reklamer eller aviser du omdeler, og hvor mange dage om ugen du arbejder.

Lønnen udbetales bagud og indsættes på din konto den fjerde hverdag i måneden. Derudover optjener du selvfølgelig også feriepenge.

Din lønseddel modtager du i din e-Boks. Læs mere om e-Boks under "Budinfo" og "e-Boks".

Hentet eller bragt?

Nogle omdelere får aviser eller reklamer bragt hjem til dem, så de kan begynde arbejdet direkte derfra. Andre omdelere skal selv hente på depot. Det afhænger af ruten og afstanden til nærmeste depot.

I Aalborg er der eksempelvis mange depoter, mens der i de mindre byer typisk er flere bude, som får bragt hjem. Spørg konsulenten ved NORDJYSKE Distribution, hvad der gælder for den rute, du overvejer at søge.

Udstyr

Som ansat i NORDJYSKE Distribution får du gratis cykeltasker, refleksvest og strips-opsprætter. Derudover har du mulighed for at låne en trailer mod et depositum på 500 kr..

Sikkerhed

For information om sikkerhed og forsikringer, skal du se under fanebladet "Sikkerhed" i topmenuen.