Rabat aftaler

Som fast omdeler ved NORDJYSKE Medier har du en række fordele. Du kan blandt andet få fordele og rabatter hos flere forskellige samarbejdspartnere. Eksempelvis:

Billetten er personlig og kan KUN benyttes af den omdeler, som er ansat hos NORDJYSKE Medier. Dokumentation skal forevises.
Udskriv din rabat billet ved at logge ind på budzonen.dk/webshoppen (log-in med dit cpr.nr samt budnummer).

NORDJYSKE Stiftstidende
Som omdeler hos NORDJYSKE Medier har du mulighed for at få et 7-dages eller 3-dages FLX-abonnement på NORDJYSKE Stiftstidende med 30 % rabat. Rabatten tilbydes dig og din husstand, sålænge du er ansat hos NORDJYSKE Medier.

KLUB NORDJYSKE
- Abonnementsklub for trofaste og fuldt betalende abonnenter på NORDJYSKE Stiftstidende og e-avis

Vidste du, at du som omdeler for NORDJYSKE Medier også handler til GULDpris hos KLUB NORDJYSKE? Det betyder de BEDSTE PRISER og eksklusiv adgang (dog med visse undtagelser) til særlige arrangementer.

Kig forbi www.klubnordjyske.dk og find billetterne til din fx næste koncert eller fordboldkamp.

For at gøre brug af de gode tilbud kan du kontakte KLUB NORDJYSKE dagligt kl. 08.00-15.00 på tlf.: 99 35 35 45. Du kan også sende en mail på klub@nordjyske.dk med oplysning om, hvilke billetter du ønsker at købe. Du skal inkludere dit budnummer samt Dankort-information (dankortnummer, gyldighed og kontrolcifre), så sender vi billetterne på mail til dig.

Du kan benytte dig af alle tilbud på www.klubnordjyske.dk  - med undtagelse af dem under fanen RABATTER, som kræver et KLUB NORDJYSKE-plastikkort, som kun fuldt betalende abonnenter er i besiddelse af. 

GRATIS rundvisning på NORDJYSKE
Du kan invitere din klasse, eller forening til en guidet rundvisning i vores spændende mediehus. Arrangementet vil vare cirka 2 timer.

Farup Logo   Zoo Logo   Nordsoeen Logo