NORDJYSKE Fordele

... er NORDJYSKE Stiftstidendes loyalitetsklub for abonnementer

Vidste du, at du som omdeler for NORDJYSKE Distribution også handler til GULDpris hos NORDJYSKE Fordele? Det betyder rabatter og eksklusiv adgang til særlige arrangementer.

Kig forbi nordjyskefordele.dk og find billetterne til din næste koncert eller lækre produkter til sport og fritid.

OBS! Tjek først shoppen på budzonen.dk, da der på udvalgte produkter er ekstra rabatter til dig på budzonen.dk, da du er omdeler for os.

Husk også at tilmelde dig på nordjyskefordele.dk/tilmelding - det tager blot 2 minutter. Så sørger vi for, at de gode tilbud kommer direkte i din indbakke.

Du kan også dagligt finde de gode tilbud i NORDJYSKE Stiftstidende, eller selv kigge forbi hjemmesiden af og til. Der kommer løbende nye tilbud.

Vil du gøre brug af de gode tilbud, skal du blot sende en mail til support@nordjyskefordele.dk med oplysning om, hvilke varer du ønsker at købe. Du skal inkludere dit budnummer samt dankort information (dankortnummer, gyldighed og kontrolcifre). Så sender vi billetterne eller produkterne direkte hjem til dig.

Husk at få venner og familie til at registrere sig, så de også kan få del i alle de gode tilbud!

Herunder kan du se nogle af de gode tilbud, vi har til dig lige nu: www.nordjyskefordele.dk

Vi gør opmærksom på, at du som omdeler ikke modtager et Klub NORDJYSKE-plastikkort, men du handler stadig til Guld-pris, ligesom anført herover.